Crescendo  21    leatherworks  
Handgemaakte 100% leren accessoires
 

betaalmogelijkheden

Welke betaal mogelijkheden zijn er?
Hier vind je een overzicht van alle betalingsmogelijkheden in jouw land, zodat je kunt kiezen welke je het fijnste vindt.  Let wel, een bestelling is pas definitief indien de betaling bij ons binnen is.
Paypal
PayPal staat altijd tot je beschikking als betaalmethode. Je wordt na het bestellen naar PayPal doorgelinkt , waar je vervolgens de betaling aan Radbag bevestigt. Let op: pas nadat je weer bent teruggelinkt naar Radbag is de bestelling definitief. Als tijdens het betalingsproces je internet vastloopt, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.
Bankoverschrijving.

Indien je voor deze optie kiest ontvang je van ons een factuur met het bedrag dat je dient over te maken o.v.v.  het bestelnummer. 
Houd er rekening mee dat  kan voorkomen dat het iets langer duurt voordat de betaling bij ons is bijgeschreven.  Hierdoor kan de levering van de bestelling 1 a 2 werkdagen langer duren. 
Ideal
Verreweg de populairste betaalmethode in Nederland. Deze betaalwijze is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 
E-mailen
Bellen
Info