Crescendo  21    leatherworks  
Handgemaakte 100% leren accessoires
 

retourneren binnen 14 dagen


Hoe stuur ik een pakketje terug?
Wil je graag een of meerdere producten terugsturen? Geen probleem! Bij Crescendo 21 Leatherworks willen we dat je 100% tevreden bent met je aankoop bij ons. Je kan dan ook alle bestelde goederen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. **  
Wanneer je bij ontvangst een beschadigd of een niet-besteld product aantreft, neem dan eerst contact op met onze klantenservice ALVORENS het naar ons terug te sturen. Dan zoeken wij de meest pragmatische oplossing voor je, eventueel zonder retourzending. Voor alle andere gevallen staat de retourprocedure hieronder beschreven.

1. Maak je persoonlijke retouretiket aan op het retourportaal van DHL. In het veld “Klantnummer” vul je je klantnummer in, deze vind je op jouw factuur. Je ontvangt vervolgens het verzendlabel als PDF. Je dient deze zelf af te drukken en op je retourpakket te plakken. Het retouradres voor je pakket vind je ook op dit label. Maak het jezelf gemakkelijk, en gebruik de kostenloze mogelijkheid die we aanbieden. Stuur het pakket niet terug op eigen houtje!

2. Vul het retourformulier in dat bijgevoegd was bij je pakket, en voeg dit bij je retourpakket. Heb je geen retourformulier gevonden in je pakket? Dan kan je deze hier downloaden.

3. Plak het retourlabel op je retourpakket en breng het naar een filiaal van PostNL. Bewaar het verzendbewijs van je pakket goed. Alleen hiermee kan je aantonen dat je het pakket hebt verzonden, mocht het zoek raken.
Stuur je pakket naar:
Crescendo 21 Leatherworks

Bachstraat 32

5914RS  Venlo


4. In orde! We storten het geld terug binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het pakket op ons adres.


** Let op:Gepersonaliseerde producten en audio/video opnames kunnen niet terug gestuurd worden en zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Software is ook uitgesloten van herroepingsrecht, maar kan terug gestuurd worden indien het nog in de originele data seal zit.
Meer details over ons herroepingsrecht vind je in onze Algemene Voorwaarden (artikel 6 - Herroeping)
Wanneer krijg ik het geld terug na het retourneren?
We storten het geld terug binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het retour pakket op ons adres. Als dit niet het geval is, neem dan graag contact op met onze klantenservice.

 
E-mailen
Bellen
Info