Crescendo  21    leatherworks  
Handgemaakte 100% leren accessoires
 

Onze materialen


 

Leer


Leer is niet handgemaakt, het is zo gegroeid. Een natuurlijk product dus, met al haar eigenschappen en nuances.

Net als alle natuurproducten wordt leer door de jaren heen steeds mooier. 

Er ontstaan plooien en kleurverschillen en het verandert steeds van uiterlijk. Dit zorgt keer op keer voor het natuurlijke karakter.  Dit zorgt er ook voor dat geen enkel product precies hetzelfde is.


Wij gebruiken alleen 100% echt leer van goede tot uitstekende kwaliteiten. U heeft dan ook echt een uniek product in handen.


Houtsoorten

 

Ook hout is een natuurproduct met al zijn charmes. Denk aan ruw, zacht, kleuren, hardheid etc. Eigenlijk kunnen we hier bijna hetzelfde over zeggen als over leer. Ook hout wordt door de jaren heen steeds mooier, en je zult nooit 2 stukken hout precies hetzelfde aantreffen.

De houtsoorten die wij gebruiken zijn: eiken en bamboo. 

 


Combinatie leer en hout

Omdat beide materialen zo natuurlijk zijn en fijn te bewerken,  zijn ze uitstekend om mooie combinaties te vormen. Denk aan leren tassen met houten accenten, maar natuurlijk zijn er ontelbare mogelijkheden.  Je zult dan ook deze combinaties in ons assortiment steeds vaker tegenkomen.


Lasergraveren

Ook beschikken we over  een graveermachine waarmee we leuke accenten kunnen toevoegen aan onze materialen. Bijvoorbeeld een logo of uw naam op een sleutelhanger, armband etc.  Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Info